Sök på hemsidan

Allmän info

Postat den augusti 24th, 2013 | av Admin

0

Tekniken går framåt

Hemsidan ser annorlunda ut!

Tekniken utvecklas

Saker och ting utvecklas hela tiden och det var nu dags att byta tema (det som avgör utseendet på en WordPress hemsida) för det gamla temat stödde inte längre den nya tekniken som utvecklarna lagt in på WordPress plattform.

Istället för att lägga krut på att ändra det gamla temat för att göra det kompatibelt så valde jag att byta tema. Jag har också länge velat byta kalenderfunktionen så det har jag passat på att göra nu. Dessutom är den nya siten anpassad även för mobila enheter vilket är väldigt viktigt idag när så många använder sina mobiler att surfa med.

Det gör att du kanske får klicka dig runt lite innan du känner igen dig.

Finns mer att göra

Jag är inte helt klar än, det finns en del som jag ska översätta bland annat. Detta var ett helt oplanerat arbete, så när jag idag bara skulle göra senaste uppdateringarna och det inte funkade som det skulle efteråt var det bara att ta tag i det direkt. Hoppas ni alla varit på HudeneDagarna och haft en skön dag i solen!

Jag ber om ursäkt för eventuella obekvämligheter så här i början, men det sätter sig säkert snart!

Skölvene Fiber ek. för.

Om det helt plötsligt blir väldigt grönt när du klickar dig runt så är du på Skölvene Fibers informationssidor. Det kom en motion på Skölvene Fibers årsmöte där man önskade en separat hemsida för fiberföreningen. Det röstades ner och jag har nu försökt ha i motionen i åtanke när jag planerat den nya webbplatsen – även om allt fortfarande ligger kvar på samma webbadress så är det nu lättare att skilja ut informationen för fiberföreningen.

/Anna i Vimle


Om skribentenLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen ↑