Sök på hemsidan

Fiber

Postat den juli 27th, 2013 | av Admin

0

Det närmar sig…

Hej alla medlemmar.

Vi har gått igenom en hel del information under försommaren och arbetat inom föreningen. När nu semesterperioden börjar gå mot sitt slut har vi även samlat in tillräckligt mycket underlag för att fortgå med projektet.

Föreningen har nu över 200 medlemmar (!) och så fort Stefan på Herrljunga Elektriska är tillbaka från sin semester ska vi skicka in kartorna för en projektering.

På kölistan för bidragsansökningar hos Länsstyrelsen har vi plats nr. 70.

Arbetet med kompletterande information för denna bidragsansökan pågår, på beställning av Monica Ek-Remmerth på Länsstyrelsen.

Maskinerna går för fullt, alla i styrelsen är sysselsatta, och vi räknar med en extra årsstämma, där beslut om projektet tas, i höst. Med andra ord så fort vi är klara med allt arbete som behövs inför.

Till er som undrar angående att påbörja arbetet i olika etapper så kan vi inte göra något förrän hela området är projekterat och beslut av medlemmarna om projektet i sin helhet tas på en extra årsstämma.

Vi kommer också att behöva medlemmar som hjälper till i olika områden, så ni som har lust att hjälpa till välkomnas att kontakta någon i styrelsen.

Mvh,

 

Styrelsen

 


Om skribentenLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen ↑